Höstens lyxigaste spaevent

När man bor i Umeå är man inte bortskämd med bloggevent och andra liknande roligheter så när jag såg att Diana och Lina skulle ordna ett spaevent i Stockholm så tänkte jag att nu anmäler jag mig. Det kommer inte att komma något event här i Umeå den närmaste tiden så vad sjutton.

Sagt och gjort så bokade jag och maken in en liten kärlekshelg i Stockholm när jag ändå skulle dit. Trots att jag bloggat några år har jag aldrig varit på något sådant event och nu skulle jag gå själv. Med fjärilar i magen och maken i släptåg för moraliskt stöd på vägen dit och för att jag inte skulle tappa bort mig på Stockholms gator begav vi oss mot Sparadiset på Södermalm.

 

Jag hade ju ingen aning om vilka som skulle dit och om man skulle känna sig som en dinosaurie bland alla världsvana bloggerskor och deras väninnor. Och jag höll tummarna för att jag inte skulle drabbas av plötslig socialinkompetens. En åkomma som det ibland känns som om jag lider av när jag inte vet vad jag ska prata med folk om.

Men det gick bra. Bara att komma in på Sparadiset och välkomnas av Diana, Lina och de andra gjorde att en liten tyngd föll från axlarna. Med ett glas vin i handen försökte jag sedan komma i bikini, badrock och tofflor. En utmaning i sig när rummet inte var speciellt stort och vi var många som ville byta om. Men jag lyckades tillslut faktiskt utan att ha spillt en enda droppe av det goda vinet från Rioja.

 Lite plockmat, eller rättare sagt ganska mycket plockmat fanns det och när vi sedan ätit och druckit gott blev det lite presentationer av Elizabeth Arden Pro och Voya som var där och promotade sina produkter. Sedan berättade även tjejerna som äger Sparadiset om sin verksamhet och jag är mäkta imponerad av dessa kvinnor. Tänk vad de lyckats med! Vi fick boka in oss för hudanalys och en kort massage, och självklart gjorde jag det. Bubbla fick man göra hela kvällen om man kände för det.

 

Måste verkligen säga att Sparadisets lokaler är som gjorda för dagens stressade människor, att vi ska kunna gå dit och bara släppa allt och känna att vi kan koppla bort allt som tynger oss, andas in atmosfären och ta det lugnt en stund. En liten touch av Thailand får man när man kommer dit. Fantastiskt härligt!

Butiken Garderåb hade åkt dit med en hel massa snygga kläder som vi också fick se i en bejublande modevisning där bl a Diana och Lina var med, tillsammans med Garderåbs ägarinna och några andra vackra kvinnor.

 
 
 

 Instagramtävlingar var det hela kvällen där man kunde vinna fina priser och jag vann en snygg tröja från Garderåb då jag lyckades ta en bild från modevisningen som föll juryn i smaken. Kul!! Tyvärr tog strömmen i min mobil slut så jag kunde inte vara med i så många tävlingar. Men att jag lyckades vinna en tävling är jag mer än nöjd med.

 

När vi gick hem fick vi två välfyllda goodiebags och en kram från Lina och Diana. Mitt intryck efter mitt livs första spaevent är att jag gärna kommer tillbaka och att jag nog vågar gå på fler event. Synd bara att de flesta ligger i Stockholm eller ännu längre bort.

 

Tack snälla Diana och Lina för ett höstens lyxigaste spaevent!!

Och även alla andra inblandade, Sparadiset, Garderåb, Voya, Elizabeth Arden Pro, Rioja, Garderåb, Chokladfabriken, Ystad Saltsjöbad, Rosa Skrot, Lumene, Nivea, Embrace yourself
KRAM


Lina    •  

Vad fint ;) jätte roligt att du kom ;) kram

Svar: Det är jag som ska tacka. Kram
Annika

dianasdrömmar    •  

Åh, vilket fint inlägg och så kul att äntligen få träffa dig massor av kramar/Diana

Svar: Ja, det var kul att träffa dig. Hoppas det blir fler tillfällen. Kram Annika
Annika

Paula´s Blogg    •  

Vad kul att höra om det :)
Jag är bjuden på en Bloggträff den 25 oktober som dom har i stan..är sugen att fara, men så fyller jag är den 24 oktober..vi ska kanske bort över natten. Nå har i alla fall anmält mej preliminärt...
Här ska hämtas pizza, har haft migrän idag o vill ha ngt saltartat att äta :)
Ha en bra kväll!

Kram

Svar: Typiskt att det ska vara precis då om ni ska bort. Hoppas du kan göra båda sakerna. Kram Annika
Annika

Fina Frun    •  

Så mysigt det ser ut!

Svar: Det var supermysigt. Kram
Annika

Channal    •  

Åh så kul o mysigt! Själv har jag varit på två bloggevent! Träffat Diana en gång! En pigg o glad tjej! Men visst var det pirrigt! Men roligt!!

KRAM Anna

Svar: Ja, riktigt kul var det. Hoppas vi hamnar på samma event någon gång. Skulle vara kul att träffa dig. Kram
Annika

IngelaMolly    •  

Så roligt! Önskar jag kunde varit där..
Sa ju att de skulle ta väl hand om dig .-)
Kram
Ingela

Svar: Ja, du sa ju det. 😊kram Annika
Annika

Camilla    •  

Kul! Håller med om att det är lite tråkigt att det aldrig händer nåt liknande häruppe. Får emellanåt inbjudningar till events i Sthlm, men kan aldrig gå. Blir lite dyrt att flyga ner för att gå på nån tvåtimmarsgrej. Men ni löste det ju bra som tog en helg därnere, du och maken :D


Svar: Ja, visst är det trist. Det händer så mycket mer sådana saker i Stockholm. Vi kanske får fixa något hör uppe. 🙂 kram Annika
Annika


Kom ihåg mig?
Jag heter Annika Högström Theens är 49 år gammal och bor i Umeå. Jag lever mitt liv med min make, mina tre barn och makens barn. På den här bloggen skriver jag mycket om min passion för mode, skönhet och hälsa. Men lite vardagsliv kommer också med på ett hörn.

Follow