En av de roligaste dagarna

Jag tänkte ta med er tillbaka till en dag som är en av de roligaste jag varit med om i hela mitt liv. Ja, förutom då när mina barn föddes, mina två bröllopsdagar och andra sådana familjehändelser förstås.
 
Men frånsett från dessa dagarna så är denna dag en decemberdag 2008 då jag fick åka till Malmö för att fotograferas för ett modereportage i tidningen Laura en dag jag alltid kommer att minnas.
 
Det var så himla roligt, jag åkte med fotografen som heter Anna Kallberg till ett stort växthus en bit utanför Malmö centrum och där mötte stylisten Carina Adamsberg och Mua:n Amelie Holmberg/Tromborg upp oss tillsammans med den andra modellen som skulle vara med.
 
Att få sitta och bli sminkad och fixad i håret är ju en upplevelse bara det. Och sedan var det dags för fotograferingen. Alltså helt klart något jag skulle vilja göra om. Önskar så mycket att jag fick göra detta igen.
 
Tyvärr så var tidningen Laura tvungen att lägga ner några månader senare.
 
Här kommer bilderna från Laura Nr 2 2009.
 
Ha en fin kväll
 
KRAM
 
 
Omgivningarna var helt underbara. Som en sommardag fast det var kyligt ute.
 
Tyvärr kommer jag inte ihåg vad min proffsiga kollega heter. 
 
Den här outfiten tyckte jag mycket om.
 
 
Denna var den som jag nog inte skulle ha valt själv.


Stefan    •  

Lika fin nu som då är du👌 Ha en fin dag kram Stefan

Svar: Tack snälla
Annika

Channal    •  

Underbara bilder! Du är så snygg och du ser inte en dag äldre ut idag. Förstår att det var jättekul och spännande. Min dröm är att få styla och fotografera ett modereportage.

KRAM Anna

Svar: Åh, tack vad gulligt sagt! Tänk om du kunde styla och fota ett modereportage med mig som modell. Hahaha...vad kul det skulle bara. Kram 💕
Annika

Kate    •  

Wow, vilken modell, och jag förstår att det var ett fantastik ögonblick!! Hoppas Du får tillfälle igen! Lördagskram från Kate

Svar: Åh, tack 😘 kram Annika
Annika


Kom ihåg mig?
Jag heter Annika Högström Theens är 49 år gammal och bor i Umeå. Jag lever mitt liv med min make, mina tre barn och makens barn. På den här bloggen skriver jag mycket om min passion för mode, skönhet och hälsa. Men lite vardagsliv kommer också med på ett hörn.

Follow